Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Colegiul Europei oferă burse de…

Colegiul Europei oferă burse de studii

Colegiul Europei oferă un număr mare de burse pentru absolvenții de facultate care provin din țările din cadrul Politicii Europene de Vecinătate pentru studii post-universitare la Colegiul Europei pe parcursul anului universitar 2015-2016. Aceste burse acoperă cheltuielile universitare, cazarea, masa și costurile de călătorie.

Țările vizate sunt: Moldova, Algeria, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Egipt, Georgia, Israel, Iordania, Liban, Libia, Maroc, Autoritate Palestiniană, Siria, Tunisia și Ucraina.

Procedura de selecție:
1. Candidații sunt rugați să viziteze site-ul web al Colegiului și să verifice informațiile necesare la compartimentul „Programe Postuniversitare” și „Admitere”: cerințele de admitere și cerințele lingvistice.
2. Candidații trebuie să se înregistreze și să aplice online.
3. Candidații trebuie să depună formularul de cerere online, inclusiv documentele solicitate (instrucțiuni de aplicare).

Cei interesați trebuie să depună formularul de cerere până la 31 ianuarie 2015. După selecția de către departamentele de studii la Colegiul Europei, candidații preselectați vor fi invitați la un interviu cu profesorii/asistenți ai departamentului (e) care le-au solicitat.
Mai multe informații despre burse de studii pot fi găsite aici.

Colegiul Europei oferă, de asemenea, burse complete (anul universitar 2015-2016) pentru candidații din statele membre UE, care dau dovadă de un interes specific pentru politica europeană de vecinătate.