Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Blog: Valuță unleashed

Blog: Valuță unleashed

Investigațiile din ultima vreme a Ziarului de Gardă l-au dezlănțuit la propriu pe neobositul cavaler al purității ortodoxe și cel care ne va salva de Sodoma și Gomora – Генадие Валуцэ. Văzând comentariul acestuia la investigația cu pricina, am decis să-i dau un search pe Google să văd, poate găsesc și alte mostre de „înțelepciune spirituală” ale stimabilului.

Inevitabil, am dat de contul său de Facebook și am făcut cunoștință cu „ocupația” acestuia:„Diacon at Russian Orthodox Church” – Cât de sincer. Activitatea acestuia pe Facebook trădează o nevoie patologic-obsesivă de a-și apăra șeful, postând același mesaj de mai multe ori, dar și la secțiunea comentarii a articolului de pe  Ziarul de Gardă (așa cum au constantat însuși jurnaliștii ziarului). Nu mă mai refer la aventurile lui ÎPS, ipocrizia cărora se înțelege!

Apoi am „descoperit” blog-ul asociației „Pro-Ortodoxia”, unde am văzut mostre de non-sens cum rar vezi. Iată câteva titluri extrase:

  • УЖАС что за Европа нас ждёт! От педерастии до тотальной диктатуры…
  • Глобальная пропаганда гомосексуализма,педофилии и извращений в Европе
  • După decizia antisodomită a sinodului BOM, pro-pederastia RM atacă Mitropolitul. Să rezistăm…
  • ГЕЙ-ПАРАДЫ НАНОСЯТ УДАР ПО СВЯТЫНЯМ – МОЛДАВСКАЯ ПРАВОСЛАВНАЯ ЦЕРКОВЬ.

Astea-s titluri scrise exact după ce ZdG a făcut dezvăluirile. Cât de laș și lipsit de argumente poți să fii ca să-i acuzi de „pederastie” și „sodomie” pe toți cei care s-au declarat indignați de acțiunile mitropolitului?

Vorbim aici de un extermism religios care ia amploare în Moldova, care a venit odată cu consolidarea parcursului european al țării. Mie îmi vine să vomit când văd inși ca alde’ Valuță care folosesc confesiunea religioasă practicată de părinții, frații și prietenii mei, în scopuri meschine și mie îmi vine greu să înțeleg cum poate o societate să „crească” așa debili cu acte în regulă? De fapt, cine l-a crescut? Dragi părinți ai lui Valuță, dacă vedeți această postare, vă rog frumos, luați-vă copilul și trimiteți-l la re-educare în munții Tibet. Bani găsim.

AUTOR: www.radumarian.org

ARRTICOLUL ORIGINAL ÎL CITIŢI AICI.