Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Avocatul judecatorului ACHITAT: Daca mergem…

Avocatul judecatorului ACHITAT: Daca mergem pe calea asta, ca orice anulare a hotararilor instantelor de judecata duce la pornirea procesului penal, inseamna ca noi, justitia o inmormantam.

Nicolae Ursu, avocatul lui Nicolae Nogai, judecator achitat astazi de Maria Tertea, judecatoare la Judecatoria Causeni sustine ca sentina emisa este una asteptata.„Pronuntarea unei decizii ilegale, care ulterior a fost anulata de catre Curtea Suprema, in cadrul careia s-a strecurat o eroare juridica, nu formuleaza dupa sine continutul de infractiune prevazuta de articolul 307 din Codul Penal. Daca mergem pe calea asta, ca orice anulare a hotararilor instantelor de judecata duce la pornirea procesului penal, inseamna ca noi, in R. Moldova, justitia o inmormantam”, a precizat acesta, imediat dupa sedinta de judecata.

Nicolae Nogai nu a dorit sa discute cu presa.

Victor Muntean, procurorul anticoruptie care a instrumentat dosarul a mentionat ca va analiza motivarea sentintei, care se contine pe 39 de foi, iar ulterior, o va ataca la Curtea de Apel Chisinau.

MAI MULTE DETALII DESPRE ACHITAREA LUI NICOLAE NOGAI, CITITI IN NUMARUL DE JOI, 1 mai, al ZdG.