Valentina Sturza

278-sturzaAsociaţia Foştilor Deportaţi şi Deţinuţi Politici

Nu mai ştie nimeni numărul exact al basarabenilor care au fost deportaţi în Siberia, precum şi numărul celor care nu s-au mai întors niciodată din pădurile Siberiei. Valentina Sturza luptă din momentul revenirii sale din Kazahstan pentru redobândirea justiţiei pentru sutele de mii de deportaţi.

A protestat pe treptele Guvernului, în arhivele SIS, în nenumăratele instanţe judiciare ca să redobândească ceea ce a aparţinut pe drept  românilor izgoniţi: nu doar casele ci adevărul şi dreptatea în primul rând.


1 comentariu

 1. Cazac Iacob

  Stimata Doamna Valentina,
  Sunt fost represat, am decis sa ma adresez la Dvs sa ne ajutati sa cream o filiala a organizatiei create de Dvs si in raionul Rezina.
  Toate eforturile mele de a primi vre-un suport de la admininstratia raionului Rezina/primaria orasului Rezina au ramas fara raspuns.
  Va rog sa ne sfatuiti: cum sa procedam pentru a obtine careva suport intru crearea unei filiale si in raionul Rezina si sa putem colabora impreuna.
  Cu respect, Cazac Iasob Dumitru, 1945, represat: 1949 — 1956 in Regiunea Kurgan,raionul Macrousov, satul Travnoe.
  Telefon de contact: 254 2-32-16. Mob: 079589266

Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Cmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>