Nr. 12 (14 octombrie 2004)

 Social

Cateaua fara pui
Dupa ce "Moldova 1" a pus pe post primul program cu–adevarat public, cu participanti si opinii diverse, directorul Radioului, Sergiu Batog, unul dintre participantii la emisiunea "Buna Seara" (din 8 octombrie), l–a amenintat pe Mircea Surdu cu disponibilizarea. Continuare 

Cateaua fara pui

Dupa ce "Moldova 1" a pus pe post primul program cu–adevarat public, cu participanti si opinii diverse, directorul Radioului, Sergiu Batog, unul dintre participantii la emisiunea "Buna Seara" (din 8 octombrie), l–a amenintat pe Mircea Surdu cu disponibilizarea.

Asta pentru ca Batog a ramas nemultumit de caracterul dezbaterilor din cadrul emisiunii "Buna Seara", in cadrul careia, in sfarsit, si–au expus opiniile atat partile implicate in conflictul de la "Teleradio–Moldova", cat si telespectatorii care, in cea mai mare masura, sunt afectati de calitatea programelor puse pe post de aceasta institutie a audiovizualului, pretins publica.

Reactia dezechilibrata a directorului Radioului confirma ca sefii companiei nu sunt pregatiti, moral si psihologic, sa accepte programe cu–adevarat publice care contin puncte de vedere contradictorii. Chiar daca–s pe platou, in rol de simpli participanti la dezbateri publice, ei nu uita ca sunt sefi si, indiferent de context si circumstante, se manifesta ca atare.

Ce l–a scos din pepeni pe Batog? Din cele declarate de el pe parcursul emisiunii se subintelegea ca cea mai mare suparare i–o provocase episodul despre cateaua care, in timpul furtunii din una dintre noptile cu proteste, speriata de fulgere, imediat dupa nastere, si–a devorat proprii catei. V–a deranjat intrebarea sau comparatia, d–le Batog? Altii spun ca, de fapt, i–a stricat "dispozitia" vocea unei telespectatoare care a vrut sa afle ce note primea la scoala si de nu cumva s–a intamplat sa ramana si corigent.

Greu de determinat acum adevaratul motiv al furiei directorului de Radio, pentru ca, potrivit unor surse, acesta s–ar fi saturat sa–l tot dea la brazda pe seful sau, presedintele companiei. "Au nu cumva e timpul, gandeste el, sa devin chiar eu presedinte?".

Reporter de Garda


Ziarul de Garda
Redactia nu poarta raspundere pentru continutul si corectitudinea anunturilor publicitare
Tel: 23-79-84, 079523593
ziaruldegarda@yahoo.com